Døre og Vinduer

Nogen gange kan det betale sig at renovere de gamle vinduer eller døre andre gange giver det mening at købe nyt.
 
 
Søren Daugård Tømrer og Bygningssnedker tilbyder udskiftning døre og vinduer men også renovering, hvis det er nødvendigt f.eks.på grund af at din ejendom er fredet. Løsningen finder vi sammen efter en vurdering af dørenes og vinduernes tilstand.
 
Vi forhandler døre og vinduer fra godkendte, danske vinduesfabrikker, der alle lever op til danske normer og kvalitetskrav.
Søren Daugård kan tilbyde løsninger i træ, træ/alu eller glasfiber. Elementerne leveres i forskellige træsorter, malede i en eller to farver efter ønske.

 

forside-overskrift
KPK Døre & Vinduer er et dansk godt design, som producere kvalitets døre og vinduer i kernefyr og træ/aluminium til en overkommelig pris. KPK Døre & Vinduer har en bred sortiment og fås i flere forskellige farver og overflader, og passer derfor godt til mange danske hustyper.
KPK Døre & Vinduer videreudvikler på design og funktionel hele tiden, men med stor respekt for håndværks traditioner.

 
velfac_logo_c85_m0_y50_k31_copy
Velfac® vinduer og døre er kendt for kvalitet, de kan bruges til alt fra det lille bondehus til det store parcelhus. Velfac® vinduer og døre produceres i træ/aluminium. Velfac® 400i er døre og vinduer som er designet i den ældre, elegante og klassiske stil, med tynde rammer og med godt lysindfald. Hvis man er ude efter den mere enkle og moderne stil er serien 200i passende til moderne huse eller arkitektdesignede huse, hvor man søger minimal vedligeholdelse og høj kvalitet, men stadig stilrent design.

 
Rationel_nyt_logo

Hvis du søger vinduer og døre som har dannebrogs stilen eller bondehus idyllen, bør du tage Rationel® i betragtning. Rationel® har en meget klassisk stil, og bruges ofte i forbindelse med renovering af ældre huse. Alle vinduer og døre fra Rationel® er kendt for kvalitet og det kompromisløse design. Rationel® vinduer og døre findes både i træ eller vedligeholdelsesfri træ/aluminium, og er det mest fortrukne mærke, af mange fagfolk.Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
logo-boejsoe
Bøjsø’s koblede trævinduer og døre, ses oftest brugt til bevaringsværdige bygninger og træhuse, hvor det er vigtigt at husets originale arkitektoniske værdier bevares. Udover at man får et elegant design, får man også isolering på højde med nutidens almindelige termovinduer/døre.


 
VELUX_logo_160x53
Velux® producere ovenlysvinduer, som er det, Velux® er mest kendt for. Det er blevet meget almindelig med ovenlysvinduer i de danske hjem, da det giver et godt lysindfald, og laves i forskellige typer, størrelser og funktioner. Velux® vinduer fremstilles i træ, hvidmalet træ, plastoverflade og ovenlysvindue som er godkendt af fredningsmyndighederne. Vinduerne er utrolig alsidige, da Velux® vinduer fås med en masse tilbehør f.eks. gardiner, udvendige skodder, fjernbetjening, som lystunnel mm.