PROFIL FOR SØREN DAUGÅRD

Søren Daugård – Tømrer og Bygningssnedker  blev etableret som et enkeltmandfirma i 1990.

Vi beskæftiger både tømrere og bygningssnedkere, ligesom vi tager ansvaret for at uddanne lærlinge på et godt fundament af alsidighed.

Alsidigheden har været og er stadig et af vore kvalitetsmærker. Vi har en bred erfaring inden for alle tømrer- og snedkerfagets specialer både hvad angår  store om- og tilbygninger, men også generelle vedligeholdelsesopgaver som f.eks. nye døre og vinduer, nye gulve, nyt køkken eller udskiftning af tage

Bindingværk og renovering af gamle og bevaringsværdige ejendomme er en spændende udfordring, så resultatet står mål med sin oprindelse og samtidig lever op til nutidens krav og individuelle behov.

Isolering og efterisolering har gennem de senere år også været en opgave, som mange af vore kunder har ønsket at få udført for at leve op til nutidens krav om at spare på energien.

Nybyggeri har primært været huse af træ med topisolering i vægge loft og gulve samt varmegenvinding. En måde at bygge på, der giver et fantastisk indeklima og et meget fornuftigt varmeregnskab.

Vil har et godt samarbejde med udvalgte malere, murere, VVS og Elinstallatører, så vi kan tilbyde en helhedsløsning i alle opgaver.
Vores målsætning er at bygge på kundens ideer og bidrage med løsningsforslag, der hænger sammen med opgavens omfang og budget.

Vi har adresse i Svendborg, men påtager os efter aftale opgaver i hele landet.